Despre Companie


Profil NS Copiers

Fondata in 1998, NS Copiers are ca principal obiect de activitate, comercializarea si intretinerea echipamentelor de birotica (in general copiatoare, imprimante, multifunctionale, cu orientare preponderenta in zona echipamentelor Konica Minolta). Pentru o calitate ireprosabila a serviciilor, compania noastra practica un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001, precum si un sistem de management de mediu conform standardului 14001.

NS Copiers ofera clientilor sai echipamente multifunctionale digitale alb/negru si color. Solutiile oferite de catre compania NS Copiers, imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor, cu servicii post-vanzare de cea mai buna calitate. Aceasta calitate a serviciilor oferite, a adus in portofoliul de clienti ai companiei, firme importante din toate domeniile de activitate.

Va invitam sa va convingeti de profesionalismul echipei NS Copiers vizitand site-ul nostru, unde veti gasi solutiile optime adaptate nevoilor companiei dumneavoastra, dar si site-urile conexe de specialitate, ecopy.ro si greencopy.ro.

banner1

suzeta 1998

NS Copiers obtine statutul de reseller autorizat al companiei Minolta Romania (reprezentanta exclusiva in Romania a concernului Minolta Co Japan).

1999-2003

Certified Partner

In cadrul companiei NS Copiers, se implementeaza un sistem profesional de vanzari echipamente, livrare consumabile, piese, respectiv intretinere si service aferent acestora, conform standardelor internationale Minolta.

NS Copiers obtine urmatoarele certificari in raport cu Minolta Romania: Reseller, Dealer, Certified Partner.

2003-2004

Business Partner

La nivel mondial, are loc fuziunea KONICA MINOLTA. Ca urmare, in tara noastra, pe structurile Minolta Romania se infiinteaza Konica Minolta Business Solutions Romania.

NS Copiers obtine statutul de Business Partner.

banner2

2005

Gold Partner

Tinand cont de cresterea permanenta atat calitativa cat si cantitativa a volumului vanzarilor de echipamente, NS Copiers obtine cel mai inalt statut Konica Minolta: Gold Partner.

2006-2007

Reconfirmarea statutului - Gold Partner

Atragerea permanenta a noi clienti importanti si mentinerea celor deja existenti, precum si reconfirmarea statutului de Gold Partner concretizeaza evolutia ascendenta a companiei NS Copiers.

2008

"Colors for Business"

Reorganizarea interna a companiei NS Copiers, concretizata prin:

  • eficientizarea activitatii interne;
  • imbunatatirea permanenta a servicilor oferite clientilor;
  • diversificarea posibilitatilor de colaborare post vanzare cu clientii companiei;
  • introducerea activa a sloganului “Colors for Business”, ca identitate reprezentativa a companiei noastre;

2009

Partener zonal Konica Minolta

Incepand cu data de 01.09.2009, oficial NS Copiers devine PARTENER ZONAL al KONICA MINOLTA BS ROMANIA.

2010 - 2011

Locul I

NS Copiers obtine Locul 1 la sectiunea Servicii acordat de camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Constanta pentru rezultatele aferente anilor fiscali 2009 si 2010.

2012

Platinum Partner

Lansarea sectiunii de magazin online pentru echipamente, consumabile si piese de schimb KONICA MINOLTA pe platforma www.nscopiers.ro.

Ca urmare a dezvoltarii continue a parteneriatului NS COPIERS - KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA, se obtine statutul de Platinum Partner, cea mai importanta forma de colaborare. Evenimentul este preluat si comentat atat de presa cat si de site-urile de specialitate .

banner3

2013

ecopy.ro/greencopy.ro

NS Copiers lanseaza platforma ecopy de comert electronic, ce ofera acces rapid la echipamente multifunctionale digitale alb-negru si color Konica Minolta, printr-o interfata user-friendly si un sistem sigur de comanda. Solutiile oferite de catre ecopy.ro imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor cu servicii post-vanzare la cea mai buna calitate. De asemenea, a fost lansata si noua platforma de blog a companiei greencopy.ro ce ofera atat articole interesante despre echipamentele Konica Minolta si impactul acestora asupra mediului cat si sugestii si sfaturi despre modalitatile de printare ecologica.

2014

Platinum Partner Konica Minolta

NS Copiers obtine locul 1 la sectiunea Servicii acordat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Constanta pentru rezultatele aferente anului fiscal 2013 , precum si Diploma de excelenta pentru clasarea pe primul loc in topul judetean al firmelor 5 ani consecutiv , respectiv 2009-2013

2015

Elite Partner Konica Minolta

Incepand cu 2015 Konica Minolta are un nou program pentru parteneri , cu 4 niveluri : Partner, Advanced Partner, Premium Partner si Elite Partner.

NS Copiers devine astfel Elite Partner, fiind certificata pentru toata gama de produse si servicii, inclusiv echipamente si servicii Production Printing, solutii software de gestionare a fluxului de documente si solutii de Optimizare a Serviciilor de Printare.

banner4

Certificari