Termeni si conditii


 1. Utilizarea site-ului

  Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului nscopiers.ro.

  Site-ul nscopiers.ro este administrat de societatea NS COPIERS S.R.L., cu sediul in Constanta, Str. Aurora nr.17, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J13/1921/1998. Utilizarea site-ului (incluzand accesul si navigarea pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

  Administratorul site-ului nscopiers.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

  Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

  Denumim "Utilizator", orice persoana fizica sau juridica, care acceseaza site-ul in termenii si conditiile prezentate.

 2. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

  Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. Numele produselor, brandurilor si numele de companii sunt marci inregistrate ale detinatorilor.

  De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea NS COPIERS S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

 3. Link-uri catre alte pagini web

  In cadrul site-ului nscopiers.ro pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul nscopiers.ro.

  NS COPIERS S.R.L. nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, NS COPIERS S.R.L. nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor.

 4. Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

  Prin folosirea site-ului nscopiers.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 5. Politica de confidentialitate

  Datele personale ale fiecarui Utilizator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre societatea comerciala NS COPIERS S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site, cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate de lege.

  NS COPIERS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

  Orice incercare de accesare a datelor personale, ale utilizatorilor site-ului, constituie infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Datele solicitate pe acest site sunt de doua tipuri:

  • Personale: nume, e-mail;

  • Datele companiei: Nume companie.

  Prin completarea formularului de inscriere pe site, declarati ca sunteti de acord ca datele solicitate sa intre in baza de date a Utilizatorului inregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 27255 din data de 25.01.2013.

 6. Dispozitii finale

  NS COPIERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare.