Despre NS Copiers

Info NS Copiers

Fondata in 1998, NS Copiers are ca principal obiect de activitate, comercializarea si intretinerea echipamentelor de birotica (in general copiatoare, imprimante, multifunctionale, cu orientare preponderenta in zona echipamentelor Konica Minolta). Pentru o calitate ireprosabila a serviciilor, compania noastra practica un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001, precum si un sistem de management de mediu conform standardului 14001.

NS Copiers ofera clientilor sai echipamente multifunctionale digitale alb/negru si color. Solutiile oferite de catre compania NS Copiers, imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor, cu servicii post-vanzare de cea mai buna calitate. Aceasta calitate a serviciilor oferite, a adus in portofoliul de clienti ai companiei, firme importante din toate domeniile de activitate.

Va invitam sa va convingeti de profesionalismul echipei NS Copiers vizitand site-ul nostru, unde veti gasi solutiile optime adaptate nevoilor companiei dumneavoastra, dar si site-urile conexe de specialitate, ecopy.ro si greencopy.ro.

Istoric companie

1998
NS Copiers obtine statutul de reseller autorizat al companiei Minolta Romania (reprezentanta exclusiva in Romania a concernului Minolta Co Japan).
1999 - 2003
Certified Partner

In cadrul companiei NS Copiers, se implementeaza un sistem profesional de vanzari echipamente, livrare consumabile, piese, respectiv intretinere si service aferent acestora, conform standardelor internationale Minolta. NS Copiers obtine urmatoarele certificari in raport cu Minolta Romania: Reseller, Dealer, Certified Partner.

2003 - 2004
Business Partner

La nivel mondial, are loc fuziunea KONICA MINOLTA. Ca urmare, in tara noastra, pe structurile Minolta Romania se infiinteaza Konica Minolta Business Solutions Romania. NS Copiers obtine statutul de Business Partner.

2005
Gold Partner

Tinand cont de cresterea permanenta atat calitativa cat si cantitativa a volumului vanzarilor de echipamente, NS Copiers obtine cel mai inalt statut Konica Minolta: Gold Partner.

2006 - 2007
Reconfirmarea statusului - Gold Partner

Atragerea permanenta a noi clienti importanti si mentinerea celor deja existenti, precum si reconfirmarea statutului de Gold Partner concretizeaza evolutia ascendenta a companiei NS Copiers.

2008
"Colors for Business"

Reorganizarea interna a companiei NS Copiers, concretizata prin:

  • eficientizarea activitatii interne;
  • imbunatatirea permanenta a servicilor oferite clientilor;
  • diversificarea posibilitatilor de colaborare post vanzare cu clientii companiei;
  • introducerea activa a sloganului “Colors for Business”, ca identitate reprezentativa a companiei noastre;

 

2009
Partener zonal Konica Minolta

Incepand cu data de 01.09.2009, oficial NS Copiers devine PARTENER ZONAL al KONICA MINOLTA BS ROMANIA.

2010 - 2011
Locul I

NS Copiers obtine Locul 1 la sectiunea Servicii acordat de camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Constanta pentru rezultatele aferente anilor fiscali 2009 si 2010.

2012
Platinum Partner

Lansarea sectiunii de magazin online pentru echipamente, consumabile si piese de schimb KONICA MINOLTA pe platforma www.nscopiers.ro. Ca urmare a dezvoltarii continue a parteneriatului NS COPIERS - KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA, se obtine statutul de Platinum Partner, cea mai importanta forma de colaborare. Evenimentul este preluat si comentat atat de presa cat si de site-urile de specialitate.

 

 

2013
ecopy.ro/greencopy.ro

NS Copiers lanseaza platforma ecopy de comert electronic, ce ofera acces rapid la echipamente multifunctionale digitale alb-negru si color Konica Minolta, printr-o interfata user-friendly si un sistem sigur de comanda. Solutiile oferite de catre ecopy.ro imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor cu servicii post-vanzare la cea mai buna calitate. De asemenea, a fost lansata si noua platforma de blog a companiei greencopy.ro ce ofera atat articole interesante despre echipamentele Konica Minolta si impactul acestora asupra mediului cat si sugestii si sfaturi despre modalitatile de printare ecologica.

2014
Platinum Partner Konica Minolta

NS Copiers obtine locul 1 la sectiunea Servicii acordat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Constanta pentru rezultatele aferente anului fiscal 2013 , precum si Diploma de excelenta pentru clasarea pe primul loc in topul judetean al firmelor 5 ani consecutiv , respectiv 2009-2013.

2015
Elite Partner Konica Minolta

Incepand cu 2015 Konica Minolta are un nou program pentru parteneri , cu 4 niveluri : Partner, Advanced Partner, Premium Partner si Elite Partner.

NS Copiers devine astfel Elite Partner, fiind certificata pentru toata gama de produse si servicii, inclusiv echipamente si servicii Production Printing, solutii software de gestionare a fluxului de documente si solutii de Optimizare a Serviciilor de Printare.

2018
Rebranding NS Copiers

Compania noastra a initiat un proces de rebranding eficient, in cadrul caruia s-a realizat o schimbare de identitate vizuala. Rebrandingul a adus o modificare majora in identitatea vizuală a NS Copiers, rezultatul fiind mai mult decat o sigla reinnoita si anume proiectarea unei imagini clare despre organizatie si obiectivele acesteia, inspirand partenerii NS Copiers sa perceapa compania conform valorilor sale.

2018
20 ani de existenta

La 20 ani de la înfiintare, suntem o companie experimentata, flexibila si puternic ancorata în mediul de afaceri, capabila să ofere solutii complexe si servicii de calitate prin stabilirea unor relatii de încredere cu partenerii nostri.

2019

Parteneriat HP

NS Copiers a initiat un parteneriat de colaborare cu HP, reprezentata prin distribuitorul sau pentru solutii de printing Atlas Corporation. Ca urmare a acestei colaborari, are loc conferinta regionala HP Managed Print Services , la Constanta. Evenimentul este preluat de presa locala.

https://www.cugetliber.ro/stiri-social-conferinta-regionala-hp-managed-print-services-la-constanta-380188

2020
ecopy.ro

NS Copiers innoieste platforma de comert electronic ecopy.ro. Noua imagine a site-ului este una moderna imbinand design-ul cu functionalitatea, pentru o experienta deosebita a utilizatorului.

2021
Locul I

Desi am traversat o perioada cu multiple provocari economice si sociale, NS Copiers obtine locul 1 la sectiunea Servicii acordat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Constanta pentru rezultatele aferente anului fiscal 2020.