Soluții software

Sistem modular pentru managementul tehnologiilor de printare, copiere si scanare

Solutia modular YSoft SafeQ va ajuta la dezvoltarea afacerii prin reducerea costurilor, securizarea documentelor si cresterea productivitatii fluxurilor de lucru.

Eficienta printarii si flexibilitatea sunt de o importanta egala pentru mediul de afaceri si sectorul educational. In acelasi timp firmele de la cele mai mici pana la cele multinationale opereaza dupa bugete limitate si trebuie sa aiba in vedere costurile cu printarea. Prin adoptarea Ysoft SafeQ ca solutie de management al documentelor bugetele pot fi respectate si costurile reduse eficientizand in acest fel productivitatea. Oferind un management eficient al cozilor de asteptare pentru documente cat si definirea foarte simpla a politicilor si regulilor de printare SafeQ va ajuta in eficientizarea costurilor si imbunatatirea fluxurilor de lucru din cadrul firmei.

Solutia SafeQ este foarte flexibila, pornind de la instalarea pe un singur echipament si ajungand la instalarea pe flota de echipamente distribuite in mai multe sedii. Puteti optimiza solutia utilizand doar modulele de care aveti nevoie, alte module putand fi instalate ulterior. Puteti de asemenea salva copii ale tuturor documentelor imprimate sau scanate pentru vizualizare.