NS Copiers – in plin proces de evolutie

Compania noastra a initiat un proces de rebranding eficient, in cadrul caruia s-a realizat o schimbare de identitate vizuala. Asa cum orice organizatie puternica isi revigorează in permanenta brandul si compania noastra isi consolidează identitatea, adaptandu-se schimbarilor si cerințelor pietei.

Rebrandingul a adus o modificare majora in identitatea vizuală a NS Copiers, rezultatul fiind mai mult decat o sigla reinnoita. Scopul atins fiind acela de a proiecta o imagine clară despre organizatie si obiectivele acesteia, inspirand partenerii NS Copiers sa perceapa compania conform valorilor ei.

La 20 ani de la înfiintare, suntem o companie experimentata, flexibila si puternic ancorata în mediul de afaceri, capabila să ofere solutii complexe si servicii de calitate prin stabilirea unor relatii de încredere cu partenerii nostri.

Pornind de la regulile de aplicare a logo-ului, la definirea fontului si a nuantelor alese, pana la trasarea liniilor generale ale materialelor de comunicare a brandului, am pastrat o coerenta vizuala in implementarea noii identitati NS Copiers.

 

Website-ul NS Copiers, este un exemplu al implementarii noii identitati vizuale, reprezentand un instrument eficient de marketing care vine in sprijinul partenerilor existenti sau a celor potentiali.

Serviciile NS Copiers oferă un nivel diferit de performanta, fiecare dintre servicii fiind dedicat unor nevoi specifice, in functie de activitatea clientilor.

Transparenta si claritatea informarii din cadrul procesului de rebranding NS Copiers respecta  intr-un mod eficient o identitate usor de implementat, cu un efect considerabil asupra beneficiilor pe care atat partenerii cat si compania noastra le pot obtine in urma acestui proces.