Testimoniale

Emanuela Dumitrescu – Print All

Am intalnit in NS Copiers un partener de incredere in construirea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor de afaceri. In relatiile cu Print All, echipa NS Copiers a dat dovada de profesionalism si o foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera, indeplinind cu succes si la timp toate obligatiile contractuale. Recomand cu incredere NS Copiers pentru profesionalismul si seriozitatea caracteristica acestei firme.


Dan Munteanu – Manager productie publicitara

In urma colaborarii cu NS Copiers am primit competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Am gasit aceste calitati la NS Copiers, si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de sapte ani. Speram intr-o colaborare si mai de durata, deoarece increderea ne-a fost rasplatita, considerand ca in acest mod investim in bussines-ul nostru.


Dragos Popescu - SC Ideal Print SA

Din perspectiva de client al NS Copiers, recomandam cu incredere serviciile oferite de aceasta companie. Achizitiile Konica Minolta facute prin NS Copiers, precum si intretinerea echipamentelor noastre de birotica, au o contributie majora in satisfacerea cerintelor clientilor firmei noastre, oferindu-le in acest mod servicii de o calitate ireprosabila. Certificam faptul ca NS Copiers, imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor, cu servicii post-vanzare de cea mai buna calitate.